Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då allt är som vanligt


Detta har hänt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 937 gånger
Publicerad 2006-09-23 17:44



Bookmark and Share


  eatinginside
Wow.... Fruktansvärt smart och fruktansvärt snyggt! *imponerad*
2007-01-13

  Christian_H
Den här var riktigt bra, jag tror ibland att vi tänker lite liknande för jag har tänkt skapa en dikt på samma grund. Bra. Blev förvånad och det är bra.
2006-11-10

  Dan
Först blir man förvirrad sedan väldigt glad, härligt!
2006-09-24

    sphinx
tomrum är till för att fylla ut :)
2006-09-23

  Gunwale VIP
Här har du lyckats beskriva en sida av verkligheten på ett mycket bra sätt.
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa