Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I brist på annat är träd väldigt bra att luta sig mot.


Trygga träd

När jag dör
låt mig sitta ett tag
under ett vackert träd
med huvudet lutat
mot dess skrovliga stam
så att min kind en sista gång
får känna den trygghet
som bara ett träd kan ge.

Ett träd vars rötter
har direkt kontakt
med vår Moder Jord
just det vill jag vila mig mot
denna sista stund.




Fri vers av Dionysius
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-09-23 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius