Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejdare

jag har en stege
i ett uthus jag byggt för
de dagar som behöver skydd
från illusoriska omständigheter

när jag hämtar och reser den mot
dina grumliga tankar
ska du snart se att
tiden kommer
då du kan röra dem
och förstå innebörden
helt blottat och okonstlat


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-24 17:25



Bookmark and Share


  mr_soft
Mmm fin _Får jag lägga till dig som skrivarvän?
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander