Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saftens palett

lätt, lätt över ansiktet
efter halsens osynliga knottror
cirkulerar runt ena axeln

det röda ljuset

löften droppar längs ryggradens
heldragna körfält
självklart

kom till mig
så innan jag vaknar


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-24 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander