Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och de fyras gemensamma längtan

Drottning av jord
rider landskap
skyndar, hetsar

bakom järnparken
vet hon
tror hon

hoppas


Kung av hav
härskar djup
leder kamp

trotsar storm
släpper fri


Prins av skog
klättrar högt
siar djärvt

växer, växer
bejakar grönt


Prinsessa av himmel
sveper rymd
kantar valv
fyller ljus, vinner liv

målar mjukt, målar länge
dekorerar kommande tid
i vitt


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-09-24 17:42



Bookmark and Share


  Dan Linder
tidlöst vacker...jag tänker på Fransiskus av Assisi...snygg avslutning och hur du liksom knyter ihop säcken.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander