Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söndagsfunderingar tappar alltid bort sej i mitt huvud och tankar går i cirklar och säger emot sej själva kanske lite som den här texten men jag antar det är så livet är kanske


oskuldsfulla händer kan också mörda

vita handflator är väl alltid lika vita
hur många hjärtan
dom än har krossat mellan oskyldiga fingrar

?

och fingrar är väl alltid lika raka
hur många gånger
dom än har flätat kärlek med andra fingrar

?

eller är det vi som inte ser blodet i handflatorna
och alla knäckta pekfingrar försöker förgäves peka

pekar för att visa något visa någon pekar för att lura mej själv lura dej lura dom lura er alla lurar oss att tro att jag vet vad jag pekar på men jag blundar och snurrar runt i panik och pekar på allt på alla på vad som helst vem som helst när som helst hur som helst så kommer det inte att hjälpa


dina händer har förlorat oskyldighetens vita färg
efter allt för många lekar
med fingrar som förgäves
försökte klamra sej fast runt ditt hjärta

och några av alla dessa fingrar
var mina




blodstänket i dina handflator
skvallrar om att det ligger massa flickor vakna på sina rum
varje natt
med söndertrasade hjärtan

och någon av alla dessa flickor
är jag






Fri vers av Trubbel
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:37



Bookmark and Share


    rainbow
"dina händer har förlorat oskyldighetens vita färg
efter allt för många lekar
med fingrar som förgäves
försökte klamra sej fast runt ditt hjärta

och några av alla dessa fingrar
var mina"

och sen stycket under i samma stil och att båda liksom återknyter till början. det gillar jag verkligen jättemycket :) är det vi som inte ser blodet i handflatorna... som när man blundar för det uppenbara, pekar i blindo bara för att sen bli en i den där mängden med trasiga fingrar, trasiga hjärtan.. gillar dina dikter. as always :)
2006-09-25

    ej medlem längre
sorgligt, vackert, målande.
och något.. äckligt på något vis :)
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel