Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direkt riktad till de två bästa barnen i hela världen.


Varannan vecka

Det finns någon som saknar dig,
det finns någon som älskar dig.
Som vill dig allt väl,
som alltid kommer att finnas hos dig.
När du är arg, när du skriker,
när du gör dig illa, när du blir sårad så finns jag där.
Glöm aldrig bort att du är älskad för den du är,
inte för den du vill vara, du är perfekt.
Glöm aldrig det.




Övriga genrer av Masken
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-27 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken