Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avmaskering

Så vi låter den falla
masken,
tryggheten,
fasaden.

Unika, nakna står vi kvar.
Sårbara så in i själen,
utan något att värja oss med.

Skrämda, rädda och förväntansfulla
avvaktar för att inte utlämnas totalt.

Utkastad i verkligheten utan sköld.
Rustad för att möta sanningen.




Fri vers av Masken
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-21 19:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välskriven poesi med de dubbla budskapens signum...förväntan och osäkerheten...
2008-02-01

  Leif Furstedt
Avmaskerad och vacker, mmm
2007-10-22

    ej medlem längre
jag gillar den skarpt!

\'\'Unika, nakna står vi kvar.
Sårbar så in i själen,
utan något att värja oss med.\'\'

bokmärker!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken