Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Natten har kommit många gånger nu.
Mamma, vi flyttar hem igen.
Ingen behöver bo här, mamma.

Natten ska komma många gånger till.
Nej, mamma flyttar inte hem,
mamma flyttar inte hem igen.




Fri vers av Masken
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 19:10



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Den gör ont...den är verkligen sååå gripande!!!!!
2007-09-07

    ej medlem längre
huj, vad sorglig.
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken