Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är allt

Allt jag vet,
det är allt jag ser
och om tiden aldrig slutar rinna
finner friden
med den tiden
och allt vad den för med.




Fri vers av Masken
Läst 534 gånger
Publicerad 2007-08-14 19:29



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Kan bara säga
ja så är det nog.
Klokt
2007-09-15

  PPQ
den är så bra attt jag vill läsa mer av dig
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken