Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affasia

Orden var så välformade
där i munensvalv,
men ut i intet kommer ännu mera tomhet.

Ordförrådet står tomt,
inte ens en dammråtta
kan dammas av och andvändas.

Det har varit tyst säkert en minut
eller ett år, vad bryr jag mig om det.
När orden som formas aldrig kommer fram.





Fri vers av Masken
Läst 522 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-12 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken