Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sorg i huvudstaden

Falnandeglöd, bränner fortfarande
under den naknes kropp.
Det är sorg i huvudstaden,
när ansiktena klättrar på varandra för att få luft.
Det är där ensamheten ekar av det de förlorade,
men aldrig hade.




Fri vers av Masken
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 14:01



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
en mörk dikt, kan inte riktigt förlika mig, det finns lagom luft här i stora vackra staden, dessutom spelar vi finast fotboll här på södermalm, inte bara i sthlm, utan i hela riket.. det är sorg i göteborg..
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken