Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Himlen fylls av livetsfärger,
stunden är kommen.
Den tid då blommorna ska resa sig.
Då den svage reser sig på starka ben.
Den tid då mödrar föder söner,
till tacksägelse.
Det är dags att se vidare.
Se över trädens kronor,
se bortom havetsslut.
Det är tid att förlika sig,
det är tid att se evigheten.




Fri vers av Masken
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-05 13:16



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Åh vad den här är tjusig - mäktig!!skönskriftad poesi!!\"Det är tid att förlika sig..tid att se evigheten\"
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken