Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Succid


det vassa befriar
plöjer fårors hud

rödläkt

en ung människas
djupa tankar
längtar tilltro

genast



© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-25 14:27



Bookmark and Share


  Propella
Oj så starkt. Jag får knivskarpa bilder av dina ord.
2006-09-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Ser en blodig glasbit framförmig när jag läser, där såren från handlederna lapar blod. Starkt och tankvärt. Hälsar Fredrik
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander