Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en medicin

Som en medicin
skapad av tårar
rinnande för mina kinder
i en längtan


det är den salta
smaken som ger hopp
i natten är allt pop
och gråten, kuren blir smärta


smärta blir till
en illusion av att
smärta är ett
med det som aldrig bli




Fri vers av virre
Läst 728 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre