Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du var drömmen och längtan som blommade efter regnet
Du var lusten som smög över sädesfältet
Du var svaret på gåtorna som molnen formade på himlen
Du var tankarna som kröp i enbärsbusken
Du var den som gav mig värmen som inte solen kunde ge mig
Du var pusten som blåste en i nacken
Du var vågen som sköljde upp de stora snäckskalen
Du var våren som alltid kom försent men som doftade desto mer
Du var nyckelpigan som kröp under huden
Du var kyssen som den blinde poeten alltid drömmer om
Du var mitt allt,
du var inget mer än det..




Fri vers av Herr Ångest
Läst 562 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-09-25 18:51



Bookmark and Share


  Angeldust
Lämnar inte ngn kommentar, hittar inte ord...Utsökt för simpelt!! Kram Tinny
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest