Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om vi..

Som en sol över vacker morgon
Som en vind över vackert ansikte

Som en hand på naken midja
Som en tunga på salta havsstenar

Som ett berg mot den blå himlen
Som ett hav mot min strand

Som ett minne i dina vakna ögon
Som ett kanske, skrivet i den våta sanden..




Fri vers av Herr Ångest
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-26 21:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag har ofta undrat över vad ordet vacker står för, nu tror jag mig veta att det är något självupplevt flyktigt
2011-01-05

  Elaine.S VIP
Vackert om längtan till något som kan bli
2008-04-19

  Freya
........
' Som ett kanske, skrivet i den våta sanden '
vacker vackert vackert..

Jag trodde den här skulle sluta med
"så har du en plats i mitt hjärta"
eller nått sånt,
men jag blev glad, för att slutet inte var så..

.
2006-11-01

  Piraten
Som pricken över I:et i en fulländad dikt är din rad "som ett minne i dina vakna ögon"..
2006-09-26

  Saramaria79
Ah, en sån här dikt har jag åxå.. en "Som.." dikt! *ler* Men den här var mer välskriven och fin!!
2006-09-26

  siben
vackert!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest