Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den läkande tiden

tid av behövande vederkvickelse
singlar ner framför mig
stilla och ljudlöst
ändå hörbart med en ton
intensiv och gällande
mig
som vill finnas och ta utrymme
i det som kallas livets eftermiddag


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-09-27 14:11



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Din dikt för mig också att vilja vara i detta regn, av tidlöshet och frid! Hälsar Fredrik
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander