Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyrverkeri


det är som vanligt,
jag frågar hur du mår,
och du har träffat nån,
och vill mig illa

du frågar hur det är,
och det är som vanligt,
när jag säger skjuta upp,
är det snarare beslut,
än raketer






Fri vers av baklänges
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-09-27 18:19



Bookmark and Share


  pang
wow. cool. annorlunda. den säger en hel del.
2006-10-28

  a h de v
tycker om den här precis som den är, enkel, vanliga ord, nästan irriterande vardaglig på ett positivt sätt -ända fram till slutet som är som en liten knorr.
2006-10-03

    ej medlem längre
en minst sagt
överraskande avslutning
som slår ut
och in

dina texter
fyrverkeripjäser
i sig!

¤
2006-10-02

  K*
ja
coolbra vändning i slutet
och innehållet är sådant de flesta
kan relatera till
bra jobbat!
2006-09-28

  Christer VIP
här har vi det tragikomiska draget
som jag verkligen gillar hos dig

bra
rakt igenom
2006-09-27

  Smultris
Mycket snygg vändning i slutet... gillar skarpt....

Smärtsamt plågsamt igenkännande.

(som alltid)
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges