Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgharmoni


Färgerna fann vi
i mosaiken om oss

Havsgröna drömmar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-09-27 19:18



Bookmark and Share


  Markattan
En hel liten saga gömd i en haiku. Du skapar vackra bilder med dina väl valda ord. Stiligt!
2006-09-28

  Cris
Åååh... *glad* *glad*

För färgerna ... små mosaikbitar
som vilande ligger inne i oss
och väntar på att få färg och få
växa och synas...

Drömmar blir sanna
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP