Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Vardag var dag var dagar av kval.
Vad gav var vardag av kval?
Kval var vardag var vad vardagar gav.
Vad kval var vardag gav var vad jag var van vid.

Va?

© Boa Berg
2006-09-28
04:13




Fri vers av Boa Berg
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-09-28 04:18



Bookmark and Share


    Erika H
snyggt!
var dags vardags lyrik
Gillas
erika
2006-10-26

  Aurelio
Ack, dessvärre en lag vi alla storknar under den dignande bördan av!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg