Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där är inte mina ögon

och så finns det de morgnarna
när jag vaknar, och inget är förvirrat utan egendomligt klart
men jag går fram till spegeln

och ansiktet som möter mig är inte mitt.




Fri vers av galjonsfigur
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-09-28 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur