Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag har kvittot kvar

nu lugnar du ner dig och lägger undan dom där rakbladen
och så går vi och hämtar några plåster tycker jag
nu ska du lära dig att tycka om dig själv precis som du är


sig själv. kan man byta?




Fri vers av galjonsfigur
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-09-28 17:24



Bookmark and Share


  Propella
Åh. Den här satte sig i hjärtetrakten på mig och fick hjärtat att sluta slå en stund. Sådär nästan skärande svart, i det kursiva snudd på "ja ja lilla gumman" som får mig att vilja skrika.

Wow.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur