Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasdocka

jag är trasdockan som blev kvarglömd
när barnprogrammet tog slut

lite trasig och knasig



vill du leka med mej ändå?




Fri vers av Trubbel
Läst 673 gånger
Publicerad 2006-09-28 18:08



Bookmark and Share


  ordterroristen
jag kan inte annat än instämma med emma., "jag leker gärna med dig, du skriver som en gudinna."
2006-10-07

    ej medlem längre
jag leker gärna med dig.

och du skriver som en.. gudinna.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel