Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och tro inte att det handlar om dig.


jag kan bli rädslan i din blick om du blir spöket i min ögonvrå

jag kan bli ditt blödande sår
om du blir mitt plåster
du kan bli min natt
om jag får lov att bli din mardröm
jag kan bli ditt självmord
om du blir min pistol
jag kan bli stenen i din sko
om du blir den som fastnar i mitt hjärta

du kan bli mitt slagfält
och jag självmordsbombaren
som spränger dig
när du blir min hjälte

och jag lägger krokben för dig
om du vågar röra vid mig igen


jag ska bli allt du ville ha
om du blir vem som helst som är
långt långt långt härifrån
jag kan bli din horisont
om du lovar att riva ner mig
och klistra upp en vackrare

jag kan bli spiken
om du är hammaren
och vi kan korsfästa oss på skolgården
skrika i dödsångest
DET ÄR SÅHÄR DET GÅR NÄR MAN BARA VILLE KÄNNA LITE VÄRME
LITE KÄRLEK
LITE VAD SOM HELST SOM BEDÖVAR DEN HÄR JÄVLA SMÄRTAN
den här klumpen jag har i magen säger att allt är mitt fel
och du spottade ut alla dina känslor
framför fötterna på mig trampade på dem
brast ut i vansinniga skrattanfall
dansade tills du svimmade
sa förlåt
det var inte meningen att det skulle bli såhär
men nu finns det inget kvar att göra
antar jag

jag kan bli asfalten under dina fötter
om du blir molnen på min himmel
jag kan bli en besvärande historia
som du helst vill glömma
du kan bli den jag aldrig glömmer
jag kan bli den puckelryggade häxan
i den läskiga sagan du läste som barn
du kan bli grodan i min sagokärlek
och du kan fortsätta kväka och hoppa omkring
jag kysser dig ändå aldrig igen

och ändå säger jag
jag kan bli din
men du
du blir aldrig min




Fri vers av Trubbel
Läst 743 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 13:32



Bookmark and Share


  Ezo
vackert skrivet! Det är väldigt rörande och får en att tänka mycket. Vad är man beredd att offra, när man älskar finns inga gränser...Fast när man är olyckligt kär är det en annan sak....


Bra!

/Ezo
2007-03-25

  Söder
Riktigt bra skrivet det här... gillas mycket...
2007-02-08

    ej medlem längre
tårar i ögonen.
shit. jävlar. helvete.

ge mig mer.
2007-02-08

  nettizen
Ja... den där karusellen..... har varit där men du beskriver det fan så mycket bättre. Denna bokmärkes!
*kikar neråt och tackar Harsha för lästipset*
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel