Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå, som solen

en liten droppe blod
formad som ett hjärta
faller ner
faller


*poff*
vakna!


Naken utan skydd för omvärlden
Jag vill sova!
Ryggsäcken ska inte väga mer än 10%
Vet du det?
Alla är lagbrytare


vinden blåser hårt
men mjukare än vanligt


(min favorit färg är blå!)
som solen



Och jag som trodde det vad synd om mig




Fri vers av fannen
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-09-29 20:58



Bookmark and Share


  misa
Bäst!
2006-10-02

  Samndra
Jag älskar dina texten fannen. det här är en av dina bästa, du är jättebra! :) //san
2006-10-01

  Paraply
Guld, du skriver som en gräshoppa. Jag älskar det. Du kommer bli stor. Nej. Du ÄR stor.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum