Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han som fanns men inte ville vara med. Han som trodde allting var slut. Han som tog steget in i himmlen. Han var söt, beundrad och ällmnt trevlig.
Han såg inte det. Han såg inte insidan av sig själv.

Han trodde att han inte hade någon, ingen som ville älska honom. I evighet. Men denna person var ju jag. Jag skulle kunna sträcka in honom, med i mitt liv.
Men han såg inte det vackra. Han tog sitt liv.
Självmord.




Fri vers av Ida
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-30 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida