Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång hästar alltid hästar


Hästbiten

Jag springer genom parken
kastanjelöven yr av min glädje
Kastanjer blandas med sockerbitar
i fickorna
På väg till Dantes lena mule
Jag är 11 år gammal
Hästen galopperar över åkern
Leran sprutar och
mitt hår fladdrar av vinddraget
Bråttom när instinkterna tar över
Mål i sikte,en hingst i stallet
Vi är på väg
Jag är nu över 50 år gammal




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-09-30 18:37



Bookmark and Share


    mellanmål
Fin koppling mellan då och nu och minnen. Inte helt förtjust i ordvalet "sprutar", men annars tycker jag om dikten.

Mm
2006-10-01

    Camillaa
väldigt bra skriven
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt