Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår

spår
stal en dikt från mitt gamla jag
när bokstavsregnet var här
och fallande tyngder höll natten kvar
där varje skruvstäd liknade mig
och ångest lyste skållat
när lättnaden redan där
började sätta spår
i ett gnistrade crescendo
lättnaden
svår att hälsa till en början
men alltid kom
alltid kom strax efter
de stunder jag fångade
som just
s p å r
i mitt ovala block




Fri vers av vissla
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-09-30 22:05



Bookmark and Share


  Nic
Inledningen är genialisk
coh resten jättebra
2006-09-30

  Propella
"stal en dikt från mitt gamla jag
när bokstavsregnet var här"

Var får du allt ifrån?! *impad*
En slingrande, gnistrande text.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla