Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur det förflutnas mörker


Tänk om


Tänk om
........
jag förstått
då din första lögn uttalades
att den skulle följas av så många fler


Tänk om
......
jag förstått
den fösta natt du inte kom hem
det skulle bli din vana


Tänk om
......
jag förstått
att du skulle misshandla mig så
ta ifrån mig all självkänsla


Tänk om
.......
jag förstått
att jag kunde bett om hjälp
att ta mig ur min situation


Men jag förstod inte detta
och alla år av lidande
kan inte göras ogjorda


Det enda jag kan göra är
att bära med mig
dessa erfarenheter
dra lärdom av dem


och blicka framåt




Fri vers av Nic
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-09-30 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic