Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sargad pärla



En gång var hon


den unga flickan
en gnistrande pärla


utvecklad i ett
omhuldande ostronskal


vacker, orörd
fylld av skönhet


men livet ville att
denna pärla


skulle kastas
upp på en strand


fångas av ett öde
som skulle skövla


dess skönhet
dess oskuld


och efterlämna
blott en önskan


att få återvända
till sitt skal


så vackert skimrande
av pärlemor


skyddande
mot livets ondska










Fri vers av Nic
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-30 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic