Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla ordmeckare....

jag är låst
i kramp
vill någon förmedla
kramplösande medel?
förresten
finns det något mot skrivkramp?
vänligen GE DET TILL MIG.....




Fri vers av Myself
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-11-23 22:11



Bookmark and Share


  karenina VIP
stockar sig orden inuti o inget kommer fram trots att man kanske vill skriva... men allt har sin tid så det är bara till att försöka slappna av o bara vara o låta orden komma till en, för det gör de när de så vill.
2004-11-24

  Ola Rydberg
Tag en ordlista
leta upp ett ord
som tilltalar
dig
bygg en dikt på det
eller så brukar en långpromenad
hjälpa
lycka till !!
2004-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself