Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa moln

Har ni tänkt på hur mycket vi springer,
Varje dag,
Varje timma,
Varje minut,
Varje sekund,
Bort från de onda, mörka och kalla,
Men också från Ljuset och det vackra vi ej kan se,
Men en dag så hinner det ifatt,
Och då sitter du där uppe i skyn,
På ett litet Rosa Moln,
Med vingar så vackra & guldkrona i håret,
Tittade ner, Dilnglande med tårna,
Kollar på alla som springer men också på dem som ej gör det mer.




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-10-01 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_