Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som ser

Dagen dreglar sakta fram
Snart är dom åter i rakbladets famn
Döden viskande i örat
Får svårt att andra kunna höra

Röda sträck blir vita ärr
Fläckar till pölar
Fan mattan dom ner sölar

Morsan ser tv
Sommarkrysster på högsta volym
Försöker gömma sej, ingen insyn
Farsan ute & super eller finns kanske inte mer
Vänner med proppade öron & ögon
\"Vill inte höra, inte se
Då finns problemen deras kanske inte där mer\"

Så jävla förbannade på samhället
River upp ännu en arm
Snart finns dom inte, Ähh Larv!
Står på klippan, Önskan om en tanke så fin
Hoppas med öppna ögon ner
Era ännu mer stängda, Ni inte ser

1993-2007
Flickans namn
ingen bild på hennes arm eller trasiga charm

14 vårar tusentals tårar



De ingen ser mår ingen dåligt av.....




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_