Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens svacka för en macka

Förut vad allt så perfekt
Det fanns inte en enda fläck



Nu har min bror vuxit ifrån mig
Han har blivit stor & stark
Han har skaffat sig ett liv & är mäktigt vis

Men jag håller inte samma takt som han längre
Jag blir allt magrare & magrare för varje dag
Får stora samvetskval
Bara jag äter en macka under dagens svacka
För den där lilla mackan måste jag kräkas
Bara för att få räknas


Nu finns det inte längre några likheter
Mellan min tvilling bror & mig

Han har blivit stor & vis
Jag, jag är bara kall som is








Men oroa dig inte, jag klarar mig alltid





/bell<3




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-04-19 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_