Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya hopp

Jag blir så jävla rädd & ångesten kommer krypande allt närmre
Fortare
Fortare

Tänk om ni kunde se allt min penna skrivit
Alla hemska ord
Som står på mitt papper

Ni skulle nog ändå inte förstå
Ni skulle bara gå & önska mig upp i det blå

Shit, om ni en dag skulle hitta
Alla mina små, små lappar med dem fula, elaka orden

Ni skulle nog sätta in mig på hispan
Ni skulle ta mig som gisslan

Jag vill inte tänka på om ni skulle se de djupa ärren som pryder min kropp
Jag vill inte tänka på hur ni skulle reagera
Vad ni skulle tycka & tänka om mig

Den dag jag tar mitt sista kliv, Till nästa liv
Vill jag inte att ni ska hitta min livlösa kropp

Den dag det för mig tar stopp
Vill jag att ni ska åter kunna finna hopp <33



/bell <3






Fri vers av _Änglasyter_
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-04-19 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_