Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära kusin <3

”Natt som dag ger du mej fnatt
Med ditt ljuva skratt”

Min kära kusin du gör mej fin
Varje dag när vi talar, ger du mej högre dalar
Du säger att ja ska kliva upp & inte ner
Du säger att du mej ser
Älskade kusin, jag litar på dej nu, mer & mer
Varje ord som kommer från din vackra mun
Gör mej fan inombord helt stum
Du gör så jag i mitt liv finner åter rum
Målar damer du &jag
De är fan så det ska för alltid va !
Första smset från dej tänkte ja, fan är de där för tjej
Men du visste din grej, Du ville ha mej med dej
En underbar brud i sina bästa dar
De är så du får mej att känna
Jag får nu på livet klämma
Älskar dej för den du är
Käxiga lilla tjej, Du kan fan din grej
Att va kusin med dej är det bästa som finns
Får mej att känna mej som en åter igen kvinns

Älskar dej så jävulskt mycket
Som ett glassmycke
/bellis




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-06-17 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_