Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagen i Nigerias rum

Trasigt tak, ingen vägg
Dörren är för länge sen väck


Morsan fanns en gång
men henne tog dom med allra första på deras sång
Farsan vet ingen om
han var ute & krigade om & om
Brorsan vapen fick
sedan gick han som en dönick

Endam, rädd, ingen mat
Massa skräck
Våldtagen, klen, mager, tom

Finns fan inte hjälpen mer?

Kom en Rödakorset tant,
henne fixa dom galant
inte fan gav hon mat & trygghet
inte ens ett jävla skydd

En kondom, inte fan finns dom här,
de är en regel där

Skitiga händer in, ut, in, ut
om & om igen
Natt som dag, tar aldrig slut
kommer var, får shar


Shit, jävla skit
ni ser oss inte
Era rena pengar hit & dit
Drömmar om en ren verklighet....




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-06-17 17:01



Bookmark and Share


    Casca
stark text...
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_