Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i min Tanke

Ensam i min tanke om att sväva till det blå
Ensam i min tanke om att någon skulle förstå
Kanske först då jag kan vidare gå
Om jag någon skulle få
Att verkligen förstå hur hemskt tanken är att gå

Med krossad lycka i mitt hjärta & facit i min blodiga hand
Ser jag ingen utväg, Än att gå till den vackra strand
Där allt är rött & svart
Som min dag, eran natt

Finns inget att få,
Gäller att veta när det är dags att gå
Som sväva upp mot himlen & det blå
En dag är det min önskan att verkligen våga få
Ha lyckan i min hand, Ligga på den vackra strand
Där allt är rött & svart
Som min dag, eran natt




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-06-17 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_