Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejka varje gnista

”Än är det inte dags
Vi kan än försöka göra dagens värld till ett vackert palats”


Du & jag, Vi ska leva kvar
Vi ska göra som vi en gång sa
Ta lyckan i vår hand
Föra alla båtar till hamn
Plocka den fina snäckan på den strand
Där vi en gång möttes

Vi ska leva kvar
Du & jag

Ni ska se hur vackra vi egentligen är
Ni ska få se att vi behövs vi med
Om vi så ska göra allt i vår makt
Så ska vi ta föret i akt

Vi ska fejka varje skratt
Gråta varje natt
Leva som åter lyckliga unga

Vi ska leva här på jorden som man ska
Jag lovar dej, Vi ska ej mer vandra bort
Vi ska leva på jorden som alla de andra
All tid, Inte bara inom kort

Om vi så måste riva alla murar som vi så länge jobbat på
Om vi så ska slita bort allt mörkt från våran underbara kalla hjärta
Ska vi göra det
Bara för att ni ska se att vi kan vara lyckliga, Om ni vill




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-06-17 17:03



Bookmark and Share


  Maalin
Jättefin gumms=)
Älskar dig<3
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_