Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matilda <3

Matilda är min Ängel
Matilda är min tvillingsjäl
Matilda är min vackra & sanne vän
Hon är den man skrattar med
Hon är den man gråter med
Hon är sötast & snällast i hela världen
Hon är min orsak i livet
Hon är Min Ängel som vandrar berevid mej på jorden
Ängeln som lyfter upp en när ens vingar tappat all sin glans
En tvillingSjäl som alltid finns där
Alla dagar som vi vandrar

Tack för att du finns Gumman min
Älskar dej nå så otroligt mycket!

Ängeln




Fri vers av _Änglasyter_
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-10-01 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Änglasyter_