Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva i oro gör att små ting som att skratta, se löv falla och att bara insupa det underbara som sker helatiden.


Ett leende kostar inget.. eller?

Idag kan jag le.
Sakta delar sig hud som sedan länge varit förtrogna.
Hallonfärgad,
darrande öppnar sig munnen och blottar försiktigt
de tänder som längtat efter att synas.

Idag, ja nu kan jag le.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 09:13



Bookmark and Share


  mjuk
Härligt att du känner styrka.Bra beskrivet!
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand