Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hahaha, alltid kul att leka, med ord, och med sex. :)



Say my name, bitch

Med en hand på ryggens sluttning och varma fingrar i mitt hår
är det tryggheten och lusten som frodas
och könets bejakelse mot mina lår
Vi är ett och solens sköna smälta värmer varm och våt
du vet att jag älskar dina händer
och jag älskar att vara så här helvetes jävla kåt
Med din hårdmjuka kropp som pressas mot min
dina fantastiska kärleksandetag och bitkyssar
och mina lidande lidelsemjuka ljud vid varje stöt in

ÅH! jag lovar, jag kommer alltid (vara din!)




Fri vers av volatile
Läst 778 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 17:19



Bookmark and Share


  The Outro
Helt sjukt bra! YEAH!
2007-01-17

  frozen_yoghurt
Haha den här var kanon!

"ÅH! jag lovar, jag kommer alltid (vara din!)"

Riktigt fyndigt, varierat med fin poesi! Toppen!
2006-11-29

  Rozhan
Den var grym den här ... man blir på något sätt lite andfådd av att läsa den =) Grymt!
2006-11-13

  ibish
ja, vad ska man säga som inte sagts. temat är inte nytt, men dikten fungerar, och är bra.
2006-10-29

  eatinginside
Snygga allitterationer i "solens sköna smälta värmer varm och våt" plus att jag fastnade rejält för den härligt ärliga formuleringen "och jag älskar att vara så här helvetes jävla kåt". Snyggt!
2006-10-25

  Roger VIP
Läckert hetsigt och snyggt hopsatt
2006-10-10

  Christian_H
Verkligen gripande. Vemodig men bra uppbyggd.
2006-10-10

    Camillaa
Vacker och rörande
/ C *
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile