Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sunshine

 

så svårt att vara klarsynt bakom

rodnande solglasögon

älskling

 

som om jag stulit alla de där orden

och givit dem till dig

de jag viskar mot din sömn

med irrfingrarna

färgas jag




Fri vers av molly crayons
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-02-04 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons