Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndom

skymningen föll

bland skuggorna
lekte vi
lekar

koltrasten sjöng

du bar sorg

ögonvrån blänkte





Fri vers av Myself
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-10-02 19:33



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Dina ord biter sig tag i mig och jag upplever vackert vemod!!
2006-10-03

  Vildaste
Fint/vilda
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself