Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nykomponerad text om känslor efter att ha blivit lämnad.


Svaret

Ångrar du att du träffat mig?
Det var så du uttryckte dig
när du sökte svaret på
hur illa du skadat
mitt hjärta

Smärtan efter dig
är redan halvvägs genomliden
Jag visste att du var rädd
Jag kände din sårbarhet
när jag smekte dig
Så jag försökte känna måttligt
Hoppades att du skulle inse
att om man kan känna
det ljuva i botten av smärtan
så behöver man inte frukta
glädjen den föregår

Så; nej, det är inget
jag någonsin
kommer att ångra.




Fri vers av Karin L
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-10-02 19:37



Bookmark and Share


  Christian_H
Känner på samma sätt..
Bra beskrivet.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin L