Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt?

Borra in dina fingrar i mitt bröst
Grip tag om mitt hjärta
Slit ut det
och krossa det mellan dina fingrar

Gör det tusen gånger
Då kanske du kan förstå
hur mycket du sårat mig

Se sedan blodet rinna längs din arm
ner längs dina ben
för att slutligen stanna
som ett hav vid dina fötter

Inser du då
att du själv kommer att drunkna
i dina egna sorger?




Fri vers av Karin L
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-10-02 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin L