Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den värsta smärtan

I en sekund hade du kontrollen
över ett liv

Du hade makten
att förändra leenden och kärleksfulla ord
till tårar och plågsamt svidande tankar
genom att försvinna utan svar

Du hade makten
att lämna över din smärta
till dem som brydde sig mest
genom att gå blind in i mörkret

I en sekund hade du makten
att förändra världen

Varför utnyttjade du den?




Fri vers av Karin L
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-04 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin L