Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäskydd eller bamseplåster?

Aj

Skrubbsår på knäna igen

Jag lovade ju mig själv
att lära mig cykla ordentligt
innan jag gav mig av mot dig

Men jag vet ju att du alltid har
bamseplåster hemma




Fri vers av Karin L
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-01-10 00:30



Bookmark and Share


    Ling
Aww, gulligt :)
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin L