Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min osjälviska mor


Hur?

Hur ska jag älska dig?
Efter att ha sett dig i en blodpöl
gråtandes, övergiven
men leende för att VI lever

Var ska jag sätta kärlekens gräns?
När du på dödsbädden
log för att lindra HANS smärta

Ja, hur ska vi förstå
hur denna godhet
och kärlek
ska mötas av OSS?




Fri vers av Karin L
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-10-07 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin L